Tilbage til forsiden


 


KurserNy tilmeldingsfrist: torsdag d. 1. nov. kl. 12 !

Med Dreyer på Liselund
seminar
mandag d. 26. nov.


Kirke og Film indbyder til et Dreyer-seminar i anledning af 50-året for den store danske filminstruktørs død. Dreyers film er en levende arv, som stadig inspirerer.
Efter ønsker ændrer vi seminaret til et éndages-seminar, som afholdes mandag d. 26. november 2018 kl. 09:30-20:30 på Liselund.
Klik for det reviderede program.
Tilmelding senest torsdag d. 1. november kl. 12:00.
til botorpp (at) outlook.com
Oktober 2016: Kirke og Films kursus på Liselund i fuld gang

I biografen med Luther
- Luthers reformatoriske tanker og moderne film


3. - 5. oktober 2016:
Kursus- og mødestedet Liselund ved Slagelse dannede rammen, da Kirke og Film afholdt kursus med fortegn i Luther-året 2017. Kurset henvendte sig til præster, kirke- og kulturmedarbejdere, menigheds-"rødder" og andre interesserede. 28 deltagere.
Indbydelse
Program
Blandt filmene var "Bænken", film af Ingmar Bergman og nogle kortfilm, som også var anledning til en introduktion af "at tale film"-konceptet ved Kirsten Senbergs.


 


Tisvilde 2015

 
Film som øjenåbner

2. - 4. marts 2015: Kirke og Film afholdt et spændende kursus med overskriften "Film som øjenåbner" på toppen af Sjælland - på Tisvilde Højskole.

Det indledende foredrag var en introduktion til film som øjenåbner for Gudsbilleder ved Kirke og Films formand Louise K. Rasmussen. Næstformand Susanne Knudstorp talte om "Fra novelle til filmatisering" med "The Selfish Giant" som eksempel. Jes Nysten viste "Elefantmanden" og gjorde rede for, hvordan den kan bruges i konfirmand-arbejdet og lignende sammenhænge.

Du kan downloade hele kursusprogrammet her.
 


 


Denne side blev opdateret d. 3/10, 2018